Siirry suoraan sisältöön

Esitelmä Kuun historiasta ja tulevaisuudesta

TIEDOTE
11.2.2020

Julkaisuvapaa

Jäsenilta: Kuun lyhyt historia ja hieman tulevaisuudestakin

Planetologi Jarmo Korteniemi kertoo Aikavaelluksen jäsenillassa 23.2. lähinaapurimme Kuun synnystä, kehityksestä ja tulevaisuudesta. Vapaana tutkijana Arktisessa planeettatutkimusinstituutissa toimiva Korteniemi on erikoistunut planeettojen tuliperäiseen toimintaan. Hän on myös ollut mukana suunnittelemassa sopivia laskeutumispaikkoja tuleville miehitetyille Kuu-lennoille.

Esitelmä pidetään Panimoravintola Koulun historialuokassa (Eerikinkatu 18, Turku). Se alkaa kello 16 ja kestää 1–1,5 tuntia, minkä jälkeen on varattu runsaasti aikaa keskustelulle. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan jäsenillan Facebook-sivuilla. Luento ei vaadi aiempaa planetologian tuntemusta.

Seuraava Aikavaellus ry:n jäsenilta järjestetään sunnuntaina 22.3.

Aikavaelluksen jäsenilloissa perehdytään maailman tapahtumien historiaan tavallista syvemmin. Vapaamuotoisia ja vuorovaikutteisia keskusteluiltoja pidetään noin kerran kuukaudessa vuoden 2020 kevät- ja syyskausina. Joka illalle valitaan teemaesitelmä, joka käsittelee tarkasti jotain tiettyä maailmankaikkeuden tai planeettamme historiaan liittyvää kehityskulkua.

Lisätietoja:

Jarmo Korteniemi, tiedottaja, Aikavaellus
Sähköposti: jarmo.korteniemi
Puhelin: 045 636 2264

Vastaa