Siirry suoraan sisältöön

Missävaan-Aikavaellus

Paikasta riippumaton (1,4 km)

1,4 km reittiReittiohjaus mobiilisovelluksessaPaikannus GPS:lläPaikannus askelmittarillaSopii koululaisilleOpastettuja vaelluksia varauksellaEsteetön varauksella
Kuvakkeiden selitykset


ReittipisteetReitin kuvaus: Tee Aikavaelluksesi aivan missä tahansa haluamassasi paikassa ja haluamallasi tavalla vain. Voit kävellä kaduilla tai luonnossa, tai vaikka pyöriä ympyrää olohuoneessasi.

Missävaan-reitti esittelee monia tärkeitä tapahtumia alkuräjähdyksen ja nykypäivän välillä. Tähtitieteellisiä, geologisia ja biologisia virstanpylväitä kuvaava aikavaellus on suunniteltu avaamaan maailmanhistorian ja omankin kehityksemme mittakaavaa suurelle yleisölle.

Missävaan-Aikavaellus löytyy ainoastaan mobiilisovelluksemme kautta, eikä fyysisiä kyltityksiä tietenkään ole.

Huomaa, että mobiililaitteesi arvioima etäisyys ei ole tarkka ja voi siksi poiketa todellisesta kuljetusta matkasta. GPS-tarkkuuteen vaikuttaa paitsi mittauksen itsensä epätarkkuus, myös ympäristön pinnanmuodot, rakennukset, puusto, sekä muut näköesteet paikannussatelliitteihin. Askelmittarin tarkkuuteen taas vaikuttavat askeleen pituus, kulkutyyli sekä kehon muut liikkeet.

Jos haluat tarkan Aikavaelluksen, suosittelemme kulkemaan valmiiksi suunniteltua ja kiinnitettyjä pisteitä käyttävää reittiä. Näitä on tarjolla saman pituisina Turussa, Kaarinassa, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Opastettuja vaelluksia varauksellaOpastukset: Tiedustele, onko asiantuntijan vetämä opastus kaavailemallasi reitillä mahdollinen haluamanasi ajankohtana. Voimme myös auttaa reitin suunnittelussa. Seikkaperäiseen opastukseen kannattaa varata 1–2 tuntia aikaa. Opastetulla kävelyllä ei tarvita sovellusta.

Yhteistyökumppanit: Mobiilisovellus on kehitetty yhteistyössä Ludocraftin kanssa.

KokemuksiaKokemuksia ja kuvia:

 

Kuvituskuva. (Jonny D. Green)