Siirry suoraan sisältöön

Linnanmaan Aikavaellus

Oulu (1,4 km)

1,4 km reittiReitti puistossaReittiohjaus mobiilisovelluksessaPaikannus GPS:lläSopii koululaisilleOpastettuja vaelluksia varauksellaSopii kävelyynEsteetön reitti
Kuvakkeiden selitykset


ReittipisteetReitin kuvaus: Metsäinen reitti kulkee hiljaista kävelytietä Kuivasjärven rantaa kiertäen kasvitieteellisen puutarhan.

Reitti esittelee monia tärkeitä tapahtumia alkuräjähdyksen ja nykypäivän välillä. Tähtitieteellisiä, geologisia ja biologisia virstanpylväitä kuvaava aikavaellus on suunniteltu avaamaan maailmanhistorian ja omankin kehityksemme mittakaavaa suurelle yleisölle.

Linnanmaan Aikavaelluksen reittipisteet löytyvät ainoastaan mobiilisovelluksemme avulla. Reitillä ei ole fyysisiä kylttejä.

Opastettuja vaelluksia varauksella

Opastukset: Tiedustele, onko asiantuntijan vetämä opastus reitillä mahdollinen haluamanasi ajankohtana. Seikkaperäiseen opastukseen kannattaa varata 1–2 tuntia aikaa. Opastetulla kävelyllä ei tarvita sovellusta.

Linnanmaan Aikavaelluksen reittikartta.

SaapumisohjeetSaapuminen: Reitti alkaa Kaitoväylältä Normaalikoulun vierestä (kartta: Karttapaikka, GoogleMaps) ja päättyy Oulun yliopiston suljetulle eläintarhalle (Karttapaikka, GoogleMaps). Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä, tai käyttämään julkisia kulkuneuvoja (joukkoliikenteen busseja kulkee ohi useita). Läheltä löytyvät myös sekä yliopiston että kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikat.

Esteetön reittiEsteettömyys: Reitti on kokonaisuudessaan esteetön.

 

 

Yhteistyökumppanit: Mobiilisovellus on kehitetty yhteistyössä Ludocraftin kanssa.

KokemuksiaKokemuksia ja kuvia:

 

Linnanmaan reitin lähtö. (Jarmo Korteniemi)